Recepte
Pikants steiks, ko viegli un ātri pagatavot wok pannā. Pasniedz kopā ar rīsiem
4 porcijas
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Sarežģītība: viegli
Nepieciešams:
- 40ml eļļas
- 500 g liellopu gaļas steika
- 1 sīpols
- 300 g cukurzirņu
- 40 ml medus
- 40 ml sojas mērces
- 40 ml austeru mērces
- 1 tējkarote svaigi samaltu melno piparu (pēc gaumes iespējams pievienot līdz pat 3 tējkarotēm)
Pagatavošana:
- Sīpolu sagriež daiviņās. Steiku sagriež plānās šķēlēs.
- Uzsilda wok pannu, līdz tā kļūst ļoti karsta, tad pievieno pusi no eļļas.
- Apcep gaļu, līdz tā apbrūnē.
- Pievieno atlikušo eļļu, sīpolu un cukurzirņus, un apcep, līdz tie kļūst mīksti.
- Visu noņem no pannas.
- Pannā liek medu, mērces un piparus, visu apmaisa un silda 3 minūtes.
- Pannā liek atpakaļ gaļu un dārzeņus, apcep vēl 3 minūtes.