0 0
Lorēnas kišs

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Lorēnas kišs

Virtuve:
  • 60 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Franču virtuves klasika – mutē kūstošs pīrāgs – Lorēnas kišs.

Sastāvdaļas:

  • 1 sasaldētas mīklas paciņa
  • 12 kraukšķīgi apceptas bekona šķēles
  • 1 glāze rīvēta Šveices siera
  • ½ glāzes smalki sasmalcināta sīpola
  • 4 olas
  • 2 glāzes putukrējuma
  • ¾ tējkarotes sāls
  • ¼ tējkarotes cukura
  • 1/8 tējkarotes sarkano piparu

Pagatavošana:

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 230°C.
  2. Cepamajā traukā izklāj mīklu, un tad tajā liek bekonu, sieru un sīpolus.
  3. Viegli sakuļ olas, un pievieno klāt atlikušās sastāvdaļas.
  4. Maisījumu ielej cepamajā traukā un ievieto cepeškrāsnī.
  5. Cep 15 minūtes 230°C temperatūrā.
  6. Samazina temperatūru līdz 150°C un cep vēl 30 minūtes.
  7. Ļauj Lorēnas kišam atdzist 10 minūtes, un tikai tad sagriež un pasniedz.

 

Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Šokolādes kūka
Iepriekšējais
Šokolādes kūka
Pikantas garneles
Nākošais
Pikantās ķiploku garneles
Šokolādes kūka
Iepriekšējais
Šokolādes kūka
Pikantas garneles
Nākošais
Pikantās ķiploku garneles

Pievieno savu komentāru

Close
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here