0 0
Krēmīgs kartupeļu biezenis ar sieru

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Krēmīgs kartupeļu biezenis ar sieru

Virtuve:
  • 35 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Tradicionālās piedevas „uzlabotā” versija!

6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 35 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 900 g kartupeļu (sagriezti gabaliņos)
  • 1 glāze vistas buljona
  • ½ glāzes krēmsiera
  • ½ glāzes skābā krējuma
  • 3 galda karotes sarīvēta parmezāna siera

Pagatavošana:

  1. Ievieto kartupeļus lielā katlā. Pievieno buljonu, un nosedz ar vāku. Vāra uz lielas uguns, līdz sāk burbuļot. Samazina uguni un sautē vēl 15 minūtes.
  2. Noņem vāku un apmaisa kartupeļus. Vāra vēl 5 minūtes.
  3. Pievieno krēmsieru un samazina uguni.
  4. Kartupeļus sastampā, samaisot kopā ar krēmsieru.
  5. Pievieno skābo krējumu un parmezāna sieru. Visu labi sastampā.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi
Iepriekšējais
Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem
Lasis ar laimu
Nākošais
Lasis ar laimu un ķiplokiem
Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi
Iepriekšējais
Pīles krūtiņa pildīta ar šķiņķi un saulē kaltētiem tomātiem
Lasis ar laimu
Nākošais
Lasis ar laimu un ķiplokiem

Pievieno savu komentāru

Close
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here