Recepte
Par šo ēdienu būs sajūsmā ikviens gaļas cienītājs!
Pagatavošanas laiks : 45 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli
Nepieciešams :
- 4 cūkgaļas karbonādes
- 4 bekona šķēles
- 4 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
- 2/3 glāzes brūnā cukura
- ½ glāzes sarīvēta mocarellas siera
- ½ glāzes sarīvēta čedaras siera
Pagatavošana :
- Uzsilda cepeškrāsni, tikmēr cepamo trauku iesmērē ar eļļu.
- Bļodiņā sajauc kopā cukuru un ķiploku. Citā bļodā sajauc kopā abus sierus.
- Cepamajā traukā kārto karbonādes. Atstāj starp tām brīvu vietu.
- Virs katras karbonādes vienmērīgi uzsmērē cukura – ķiploku maisījumu. Tad pa virsu liek bekona šķēles.
- Cep 35 – 40 minūtes. Uzber virsū sieru un gatavo vēl papildus 5 – 10 minūtes.