0 0
Cūkgaļas karbonāde ar sieru un bekonu

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Cūkgaļas karbonāde ar sieru un bekonu

Virtuve:
  • Sarežģītība: Vidēja

Recepte

Dalies

Par šo ēdienu būs sajūsmā ikviens gaļas cienītājs!

Pagatavošanas laiks : 45 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 4 cūkgaļas karbonādes
  • 4 bekona šķēles
  • 4 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
  • 2/3 glāzes brūnā cukura
  • ½ glāzes sarīvēta mocarellas siera
  • ½ glāzes sarīvēta čedaras siera

Pagatavošana :

  1. Uzsilda cepeškrāsni, tikmēr cepamo trauku iesmērē ar eļļu.
  2. Bļodiņā sajauc kopā cukuru un ķiploku. Citā bļodā sajauc kopā abus sierus.
  3. Cepamajā traukā kārto karbonādes. Atstāj starp tām brīvu vietu.
  4. Virs katras karbonādes vienmērīgi uzsmērē cukura – ķiploku maisījumu. Tad pa virsu liek bekona šķēles.
  5. Cep 35 – 40 minūtes. Uzber virsū sieru un gatavo vēl papildus 5 – 10 minūtes.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Liellops apelsīnu mērcē
Iepriekšējais
Liellops apelsīnu mērcē – Recepte
Tomātu mērce
Nākošais
Kā pagatavot tomātu mērci?
Liellops apelsīnu mērcē
Iepriekšējais
Liellops apelsīnu mērcē – Recepte
Tomātu mērce
Nākošais
Kā pagatavot tomātu mērci?

Pievieno savu komentāru

Close
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here