0 0
Kā pagatavot tomātu mērci?

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Kā pagatavot tomātu mērci?

Virtuve:
  • 20 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Uzglabā ledusskapī līdz 5 dienām

Pagatavošanas laiks : 20 minūtes
2 – 3 glāzes
Sarežģītība : viegli

Nepieciešams :

  • 2 kg tomātu
  • ¾ tējkarotes sāls
  • 2 galda karotes olīveļļas
  • 1 galda karote tomātu pastas
  • 1 ķiploka daiviņa, sasmalcināta
  • 1 bazilika zariņš
  • Lauru lapa

Pagatavošana :

  1. Sagriez tomātus uz pusēm horizontāli. Sarīvē tomātus ar rīvi. Atbrīvojies no miziņām.
  2. Iegūto masu liek pannā uz lielas uguns.
  3. Pievieno sāli, eļļu, tomātu pastu, ķiploku, baziliku un lauru lapu. Liek uzvārīties, tad samazina uguni. Gatavo 10 – 15 minūtes.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Cūkgaļas karbonāde ar sieru un bekonu
Iepriekšējais
Cūkgaļas karbonāde ar sieru un bekonu
Makaroni ar cukīnī, rikotas sieru un baziliku
Nākošais
Makaroni ar cukīni, rikotas sieru un baziliku
Cūkgaļas karbonāde ar sieru un bekonu
Iepriekšējais
Cūkgaļas karbonāde ar sieru un bekonu
Makaroni ar cukīnī, rikotas sieru un baziliku
Nākošais
Makaroni ar cukīni, rikotas sieru un baziliku

Pievieno savu komentāru

Close
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here