Recepte
Veģetārā versija iecienītajam ēdienam, ko pagatavot jau šajās brīvdienās!
Pagatavošanas laiks : 1 stunda
6 porcijas
Sarežģītība : viegli
Nepieciešams :
- 2 glāzes vārītu brūno rīsu
- 3 mazi tomāti, sagriezti
- 1 glāze kukurūzas
- 1 mazs sīpols, sasmalcināts
- ¾ glāzes kubiciņos sagriezta siera pēc izvēles
- 1/3 glāzes olīvu, sagrieztas
- 2/3 konservēto pupiņu
- 4 svaigas bazilikas lapiņas, smalki sakapātas
- 3 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
- 1 tējkarote sāls
- ½ tējkarotes piparu
- 6 lielas paprikas
- ¾ glāzes spageti mērces
- 4 galda karotes rīvēta parmezāna siera
Pagatavošana :
- Ievieto pirmās 12 sastāvdaļas lielā bļodā, samaisa. No paprikām nogriez augšas un izņem sēklas. Piepilda paprikas ar rīsu maisījumu.
- Spageti mērci pārlej pildītajām paprikām. Uzber parmezāna sieru.
- Liek cepeškrāsnī uz 180°C, un gatavo, līdz paprika kļuvusi mīksta.