Recepte
Citronu rīsi
Perfekta piedeva zivju ēdieniem
Pagatavošanas laiks : 25 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli
Sastāvdaļas :
- 1 glāze ūdens
- 1 glāze vistas buljona
- 2 ēd.k. citrona sulas
- 2 tējk. sviesta
- 1 glāze rīsu
- ¼ tējk. žāvēta bazilika
- ¼ tējk. rīvētas citrona miziņas
- 1 ¼ tējk. citronpiparu
Pagatavošana :
- Sajauc kopā visas sastāvdaļas, izņemot citronpiparus. Liek katliņā.
- Katliņu liek virs vidēji lielas uguns un vāra, līdz sāk burbuļot.
- Samazina uguni, uzliek katlam vāku un vāra vēl 20 minūtes, līdz šķidrums ir iesūcies.
- Pirms pasniegšanas pārber ar citronpipariem.