Recepte
Pasniedz ar grauzdiņiem
Pagatavošanas laiks : 25 minūtes
4 porcijas
Sarežģītība : viegli
Nepieciešams :
- 2 galda karotes eļļas
- 2 sīpoli, sakapāti
- 4 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
- 800 g sautētu tomātu
- 3 glāzes vistas buljona
- ¼ glāzes tomātu pastas
- ¼ tējkarotes piparu
Pagatavošana :
- Pannā virs vidējas uguns uzsilda eļļu.
- Apcep sīpolus un ķiplokus, līdz tie kļūst mīksti.
- Pievieno tomātus, buljonu, tomātu pastu un piparus.
- Gatavo, līdz sāk burbuļot.
- Samazina uguni un gatavo vēl 15 minūtes.
- Izmantojot blenderi, sablenderē gatavo zupu līdz vēlamajai konsistencei.