Recepte
- PAGATAVOŠANAS LAIKS : 45 minūtes
- 8 porcijas
Sastāvdaļas :
- ¾ glāze mandeļu milti
- 2/3 glāze agaves nektārs (sīrups)
- ½ glāze sasmalcināti valrieksti (var izmantot arī cita veida riekstus)
- 2 olas
- 5 ēdamkarotes nesaldināts kakao pulveris
- ¼ glāze kokosriekstu eļļa
- 1 tējkarote vaniļas ekstrakts
Pagatavošana :
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175˚C.
- Viendabīgā masā sajauc bļodā mandeļu miltus, agaves nektāru, riekstus, olas, kakao pulveri, kokosriekstu eļļu un vaniļas ekstraktu. Iegūto masu ieklāj apmēram 20×20 cm cepamtraukā.
- Brauniju cep uzkarsētā cepeškrāsnī līdz tā malas sāk atdalīties no trauka, apmēram 30 minūtes. Pirms sagriešanas, ļauj braunijam 5 minūtes atdzist.