Recepte
Sastāvdaļas :
- 5 lieli kartupeļi, nomizoti un sagriezti
- 2 sakultas olas
- 1 smalki sagriezts sīpols
- 3 ēdamkarotes miltu
- Sāls un pipari pēc garšas
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana :
- Lielā traukā samaisa kartupeļus, olas, sīpolu, miltus, sāli un piparus.
- Pannā ielej eļļu, silda uz vidējas uguns. Ar ēdamkaroti paņem pankūku mīklu, uzliek to uz pannas un izlīdzina, lai tā iegūtu vienmērīgu pankūkas formu.
- Gatavojiet apmēram 4 minūtes no abām pusēm līdz tās ir zeltaini brūnas.
- Kartupeļu pankūkas pasniedz siltas. Var servēt ar skābo krējumu, biezpienu, lasi.