Recepte
Sastāvdaļas :
- 60 ml eļļas
- 2 ķiploku daiviņas, saspiestas
- rīvmaize
- parmezāna siers
- 4 vistas krūtiņas filejas
Sagatavošanas laiks : 20 min Gatavošanas laiks : 35 min Gatavs : 55 min
Gatavošana :
- Krāsni silda līdz 220C grādiem
- Uz mazas uguns pannā silda eļļu un pievieno ķiplokus. (1-2 minūtes) Tad ķiplokus pārliek bļodā.
- Atsevišķā bļodā sajauc rīvmaizi un parmezāna sieru.
- Vistas filejas izviļā eļļas un ķiploku masā, tad – rīvmaizes un siera maisījumā.
- Vistu liek uz cepamās pannas.
- Pannu liek krāsnī un cep 30-35 minūtes līdz vista vairs nav rozā.
Uzturvērtība vienā porcijā :
300 kalorijas, 16,8 g tauku, 5,7 g ogļhidrātu, 30,3 g proteīna, 0 g cukurs, 73 mg holesterīns, 261 mg nātrijs.