Recepte
Sastāvdaļas :
- 60 ml kečupa
- 3 ēdamkarotes medus
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 2 ķiploku daiviņas
- 100 g lieli cūkgaļas gabaliņi
Sagatavošanas laiks : 10 min Gatavošanas laiks : 15 min Gatavs : 25 min
Gatavošana :
- Grillu silda līdz vidējam siltumam, nedaudz uzlej eļļu.
- Samaisa kečupu, medu, sojas mērci un ķiploku kopā, lai veidotu mērci.
- Cūkgaļu kārto uz grilla, aplej ar mērci. Kad pagreiž gaļu uz otru pusi, to arī aplej ar mērci.
- Grillē līdz vairs nav rozā, aptuveni 7-9 minūtes no vienas puses.
Uzturvērtība vienā porcijā :
208 kalorijas, 5,6 g tauku, 13,5 g ogļhidrātu, 25,6 g proteīna, 12 g cukurs, 65 mg holesterīns, 441 mg nātrijs.