Recepte
Nepieciešams:
- 2 ēdamkarotes Extra-virgin olīveļļas
- 1 vidējs sīpols, sagriezts
- 900 g vistas krūtiņas bez ādas, sagrieztas gabaliņos
- 3 ķiploku daiviņas, samīcītas
- 1 ēdamkarote sasmalcināta ingvera
- 1 ēdamkarote paprikas
- 1 ēdamkarote kurkumas
- 1 ēdamkarote koriandra
- ½ ēdamkarote kumīna
- 420 g tomātu bundžā
- 120 ml vistas buljona
- 120 ml saldā krējuma
- Sāls
- Svaigi malti melnie pipari
- Basmati rīsi
- 1 ēdamkarote svaigi sasmalcināta koriandra rotāšanai
Pagatavošana:
- Lielā pannā uz vidējas uguns uzkarsējiet eļļu. Pievienojiet sīpolu un cepiet, līdz tas mīksts. Ielieciet pannā vistu un gatavojiet 5 minūtes, tad pievienojiet klāt ingveru un ķiplokus.
- Pievienojiet garšvielas un gatavojiet minūti. Pielieciet klāt tomātus un buljonu, sutiniet visu kopā. Ielejiet saldo krējumu, pievienojiet sāli un piparus. Gatavojiet, līdz vistas gabaliņi gatavi.
- Pasniedziet kopā ar rīsiem, kas rotāti ar koriandru.