Recepte
Nepieciešams:
- 3 vistas krūtiņas bez kauliem
- 1 ēdamkarote kaltēta oregano
- ½ ēdamkarote ķiploku pulvera
- Svaigi malti melnie pipari
- 3 ēdamkarotes extra-virgin olīveļļas
- 8 vidēja lieluma tortiljas
- 60 ml Dižonas sinepju
- 8 šķēles šķiņķa
- 160 g sarīvēta Alpu siera
- 240 g sarīvētas mocarellas
- Sarīvēts Parmezāns rotāšanai
- Svaigi sagriezti pētersīļi rotāšanai
Pagatavošana
- Vistu apkaisa ar oregano, ķiploku pulveri, sāli un pipariem. Uzkarsē lielā pannā uz vidējas uguns 2 ēdamkarotes eļļas. Pievieno vistu un gatavo, līdz tā ir zeltaina un viscaur izcepusies, 8 minūtes no katras puses. Kad vista pagatavota, pagaida 10 min un tad sagriež to strēmelītēs.
- Sagatavo vistas kesadiljas: 4 tortiljas iesmērē ar sinepēm, uz katras tortiljas uzliek 2 šķēles šķiņķa, sagrieztu vistu, Alpu sieru un mocarellu. Pāri katrai tortiljai uzliek vēl vienu tortilju.
- Lielā panna uzkarsē 1 ēdamkaroti eļļas. Pa vienai izcep katru kesadilju, līdz tortiljas ir zeltainas no abām pusēm un siers ir izkusis (apmēram 3 minūtes no katras puses).
- Kamēr vistas kesadiljas vēl ir siltas, pārkaisa tās ar Parmezānu un pētersīļiem un sagriež gabalos.