0 0
Bezglutēna banānmaize

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Bezglutēna banānmaize

Features:
  • Gluten Free
Virtuve:
  • 1 h 40 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Nepieciešams:

  • 3 vidēji nogatavināti banāni
  • 500 g auzu pārslu
  • 2 lielas olas
  • 125 ml kļavu sīrupa
  • 1 ēdamkarote pārtikas sodas
  • 1 ēdamkarote vaniļas ekstrakta
  • ½ ēdamkarote sāls
  • 125 g sagrieztu, apceptu valriekstu

Pagatavošana:

  1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 350 grādiem un ieklājiet pannā cepampapīru.
  2. Samiksējiet banānus, auzu pārslas, kļavu sīrupu, pārtikas sodu, vaniļu, sāli blenderī. Iemaisiet mīklā valriekstus.
  3. Ielejiet mīklu cepamformā un izkārtojiet pa virsu banānus. Cepiet apmēram 20 minūtes.
  4. Ļaujiet atdzist.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Spinātu pīrāgs
Iepriekšējais
Spinātu pīrāgs
Coq au vin
Nākošais
Coq au Vin jeb gailis vīna mērcē
Spinātu pīrāgs
Iepriekšējais
Spinātu pīrāgs
Coq au vin
Nākošais
Coq au Vin jeb gailis vīna mērcē

Pievieno savu komentāru

Close
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here