Recepte
Sastāvdaļas :
- 2 laša filejas ar ādu
- ¼ tējkarotes košera sāls
- 1 tējkatote eļļas
- 1 sagriezta ķiploka daiviņa
- 1 ēdamkarota sagrieztu pētersīļu
- 3 ēdamkarotes majonēzes
- 1 tējkarote estragona
- 1 tējkarote sinepju
- 1 tējkarote svaigas citronu sulas
- šķipsniņa kajanas piparu
Sagatavošanas laiks : 10 min Gatavošanas laiks : 15 min Gatavs : 25 min
Gatavošana :
- Laša filejas apkaisa ar sāli. Pannā ieklāj cepamo papīru, to pārlej ar eļļu.
- Ķiploku, estragonu un pētersīļus sablenderē vai liek piestā, līdz veidojas pasta.
- Majonēzi, piparus, sinepes un citronu sulu pievieno pastai un samaisa.
- Filejas liek uz cepamā papīra ar ādu uz leju. Ar karoti uz filejas augšpuses smērē izveidoto garšaugu pastu.
- Liek krāsnī uz 175°C grādiem un cep līdz filejas apbrūninās un viegli sadalās ar dakšu.
Uzturvērtība vienā porcijā :
496 kalorijas, 33 g tauku, 2,3 g ogļhidrātu, 45,1 g proteīna, 0 g cukurs, 132 mg holesterīns, 520 mg nātrijs.