Recepte
Meksikāņu virtuves „zvaigzne” – lielisks variants svētku galdam
Pagatavošanas laiks : 2 stundas
6 – 8 porcijas
Sarežģītība : vidēji
Nepieciešams :
- 900 g maltās gaļas
- 1 liels sīpols, sasmalcināts
- 2 ķiploka daiviņas, sasmalcinātas
- 400 g tomātu mērces
- 150 g tomātu pastas
- 400 g tomātu
- 1 tumšā alus pudele
- 2 zaļie čili
- 1 tējkarote ķimeņu
- 1 tējkarote paprikas pulvera
- 2 tējkarotes čili pulvera
- 1 tējkarote oregano
- 1 tējkarote sāls
- ½ tējkarotes piparu
- 1 tējkarote Worcestershire mērces
- 800 g čili pupiņu
Pagatavošana :
- Pannā apcep malto gaļu, sīpolus un ķiplokus.
- Pievieno pārējās sastāvdaļas, uzklāj pannai vāku un uz mazas uguns sautē 2 stundas.
- Gatavošanas procesā pievieno alu, kas piedos ēdienam īpašu garšu.