Recepte
PAGATAVOŠANAS LAIKS : 3 stundas un 20 minūtes
PORCIJAS : 10
- 500g maltas lielopu gaļas
- 2 olas
- 1⁄4 glāze piena
- 1⁄2 glāze rīvmaizes
- 1⁄2 tējkarote sāls
- 1 ēdamkarote svaigu pētersīļu
- 1 tējkarote ķiploku pulvera
- 1⁄2 tējkarote maltu piparu
- 1⁄2 tējkarote rīvēta locatelli siera
- Visas sastāvdaļas sajauciet lielā bļodā ar roku.
- Lai iegūtu vislabākos rezultātus, izmantojiet savas rokas maisīšanai.
- Izveidojiet gaļas bumbiņas, aptuveni golfa bumbiņas lielumā. (Iemērcējier rokas ūdenī, lai izvairītos no gaļas pielipšanas pie jūsu rokām, kad veidosiet gaļas bumbiņas).
- Ievietojiet nepagatavotās gaļas bumbiņas lielā katlā.
- Vāra aptuveni 3 stundas.