0 0
Karamelizēti krāsnī cepti vistu stilbiņi

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Karamelizēti krāsnī cepti vistu stilbiņi

Virtuve:
  • 90 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Vienkārša, bet efektīga recepte. Stilbiņu vietā vari izmantot arī vistas spārniņus vai cūkgaļas ribiņas

6 – 8 porcijas
Pagatavošanas laiks: 1 stunda 30 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

    • 1 kg vistas stilbiņu
    • ½ glāzes sojas mērces
    • 2 galda karotes kečupa
  • ¾ glāzes medus
  • 2 – 3 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • Sāls un pipari
  • Olīveļļa

Pagatavošana:

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180° temperatūrai.
  2. Novieto stilbiņus uz cepamās paplātes.
  3. Bļodiņā kopā samaisa nedaudz olīveļļas, sojas mērci, kečupu, medu, ķiplokus, sāli un piparus. Pārlej pāri vistai.
  4. Paplāti ievieto cepeškrāsnī uz stundu, vai līdz mērce ir karamelizējusies.
Labi garšo autors

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Kartupeļu sacepums
Iepriekšējais
Kartupeļu sacepums ar bekonu un sieru
Citronu sierakūka
Nākošais
Citronu siera kūka
Kartupeļu sacepums
Iepriekšējais
Kartupeļu sacepums ar bekonu un sieru
Citronu sierakūka
Nākošais
Citronu siera kūka

Pievieno savu komentāru

Close
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here