Recepte
Tradicionālās piedevas „uzlabotā” versija!
6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 35 minūtes
Sarežģītība: viegli
Nepieciešams:
- 900 g kartupeļu (sagriezti gabaliņos)
- 1 glāze vistas buljona
- ½ glāzes krēmsiera
- ½ glāzes skābā krējuma
- 3 galda karotes sarīvēta parmezāna siera
Pagatavošana:
- Ievieto kartupeļus lielā katlā. Pievieno buljonu, un nosedz ar vāku. Vāra uz lielas uguns, līdz sāk burbuļot. Samazina uguni un sautē vēl 15 minūtes.
- Noņem vāku un apmaisa kartupeļus. Vāra vēl 5 minūtes.
- Pievieno krēmsieru un samazina uguni.
- Kartupeļus sastampā, samaisot kopā ar krēmsieru.
- Pievieno skābo krējumu un parmezāna sieru. Visu labi sastampā.