Recepte
Sastāvdaļas :
- 1 paka Oreo cepumu
- 1 paka Filadelfijas krēmsiera, atdzesēts
- 2 (100 g katra) šokolādes gatavošana
Pagatavošana:
- Oreo cepumus atdala no krēma. To liek vienā traukā, pašus cepumus – otrā.
- 9 cepumus vai nu sasmalcina blenderī vai saplucina mazos gabaliņos un atliek malā. Pārējos cepumus (36) arī sasmalcina, taču šai masai pievieno krēmsieru, arī krēmu no pārējiem cepumiem, kas tika atdalīts. Maisa, līdz veidojas viendabīga masa.
- Masu saritina daudzās mazās bumbiņās, aptuveni 3 cm diametrā.
- Cepamo šokolādi izkausē. Izveidotās Oreo trifeles izmērcē izkausētajā šokolādē un liek uz cepamā papīra, uz pannas. Trifeles var pārkaisīt ar atliktajiem sasmalcinātajiem cepumiem.
- Oreo trifeles liek ledusskapī līdz tās sacietē, aptuveni 1 stundu.
Uzturvērtība vienā porcijā :
78 kalorijas, 3,8 g tauku, 11,7 g ogļhidrātu, 0,6 g proteīna, 11 g cukurs, 4 mg holesterīns, 12 mg nātrijs.