Panna Cotta Panna Cotta ir tradicionālais itāļu deserts, ko pasniegt kopā ar augļiem vai ogām. Pagatavošanas laiks : 10 minūtes Sarežģītība : viegli Sastāvdaļas : ½ glāzes piena 1 želatīna...
Šo vienkārši pagatavojamo – Pasta ar sparģeļiem un saulē kaltētiem tomātiem pesto mērcē, var pasniegt gan karstu, gan aukstu. Sastāvdaļas: 3 ķiploka...
Klasisks cepetis svētku galdam Pagatavošanas laiks : 50 minūtes 4 porcijas Sarežģītība : viegli Nepieciešams : 200 g sakapātu sīpolu 2 galda karotes olīveļļas 1 galda karote citrona sulas ½...
Pasniedz kopā ar sviestu un sarīvētu sieru Pagatavošanas laiks : 1 stunda 6 porcijas Sarežģītība : viegli Nepieciešams : 1 galda karote olīveļļas 2 lieli sīpoli, sagriezti 1 tējkarote sāls...