Recepte
Sastāvdaļas :
- Sagriezti rabarberu kāti
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 100 g sviesta (istabas temperatūras)
- 200 g cukura
- Pūdercukurs
- 1 liela ola
- 250 g miltu
- 2 tējkarotes cepamā pulvera
- Sāls
Pagatavošana :
- Saputo istabas temperatūras sviestu, cukuru un olu līdz krēmīgai konsistencei.
- Samaisa miltus, cepamo pulveri, sāli.
- Sausos ingredientus pakāpeniski iemaisa krēmā. Galvenais ir nepārmaisīt! Mīlai jābūt vairāk lipīgai nekā sausai.
- Pievieno sīki sagrieztos rabarberus.
- Masu liek formā, apkaisa ar pūdercukuru.
- Cep apmēram 40 minūtes, 180 grādos.
- Pirms griešanas, ļauj nedaudz atdzist.