Recepte
Pagatavošanas laiks : 6 minūtes
Nepieciešams : 24 cepumi
- 1⁄2 glāzes sviesta
- 1 1⁄2 glāze baltā cukura
- 1⁄2 glāze iepakota brūnā cukura
- 1⁄2 glāze piena
- 4 ēdamkarotes kakao
- 1 šķipsna sāls
- 1⁄2 glāze krēmveida zemesriekstu sviesta (vai stingra, bet, šķiet, ka tas padara cepumus sausākus un irdenākus)
- 2 tējkarotes vaniļas
- 3 cups dry, ātri pagatavojamu auzu
- Pievienojiet pirmās sešas sastāvdaļas pannā.
- Sagaidiet līdz sāk vārīties un turiet 1 minūti.
- Noņemiet no uguns.
- Pievienojiet zemesriekstu sviestu karstajā maisījumā un samaisiet līdz viss izkusis.
- Pievienojiet vaniļu. (Arī labi izmantot mandeļu ekstraktu, bet es izmantoju 1/2 tējkarotes mandeļu ekstrakta ar 1 1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta).
- Pievienojiet auzu pārslas un maisiet līdz tās ir pilnībā pārklāta.
- Novietojiet cepumus ar ēdamkaroti uz vaska papīra.
- Ļaujiet atdzesēties līdz gatavs.
*Lūdzu, atcerieties, ka pat tad, ja jūs precīzi sekosiet receptei, tas ne vienmēr var pareizi pagatavoties. Man viņas ir bijušas cietas un sausas. Bet lielākoties, recepte ir pareiza. Es cukura receptē aizvietoju ar 1/2 glāzi cukura uz 1/2 glāzi brūnā cukura, tas padara tos mitrākus. Es arī esmu atklājusi, ka labu dod, ja izmantojat ātrās pagatavošanas auzu pārslas vai vecmodīgās. Manā pieredzē, vairāk jāizmanto auzas, ja tās ir vecmodīgās, nekā ātrās pagatavošanas un man patīk ātrās pagatavošanas garša.. Kad jūs to būsiet pagatavojuši dažus simtu reižu, kā piemēram, es to esmu darījusi, jūs iemācīsieties pāris lietas:) Kā arī, stingrais zemesriekstu sviests padara tos sausākus un irdenākus.