Recepte
Sastāvdaļas :
- 2 tumšās šokolādes (200g)
- 200 g cukura
- 1 ēdamkarota kakao
- 3 olas
- 100 g miltu
- 170 g sviesta
Sagatavošanas laiks : 15 min Gatavošanas laiks : 30 min Gatavs : 1h
Gatavošana :
- Uzsilda ūdeni katlā, sagriež/sarīvē 1 no šokolādēm (100g), sagriež sviestu. Liek metāla bļodā, karsē virs ūdens tvaikiem, līdz viendabīgai konsistencei.
- Masai ļauj atdzist, pievieno cukuru, olas un sakuļ.
- Pievieno kakao un miltus, maisa līdz viendabīgai konsistencei.
- Masu lej formā un liek krāsnī 180°C un aptuveni 30 minūtēm.
- Izņem no krāsns un ļauj atdzist.
Uzturvērtība vienā porcijā :
180 kalorijas, 11 g tauku, 25,7 g ogļhidrātu, 1,8 g proteīna, 21 g cukurs, 44 mg holesterīns, 110 mg nātrijs