Recepte
Sastāvdaļas:
- Izsmidzināma eļļa
- Brauniju maisījums
- 140 g ķirbju biezeņa
- 180 g šokolādes gabaliņu
- 170 g ml saldā krējuma
- 230 g krēmsiera
- 1 ēdamkarote cukura
- Šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 350 grādiem. Iezied cepamo pannu ar eļļu. Lielā bļodā, sajauc kopā brauniju maisījumu ar ķirbju biezeni. Ielej maisījumu pannā un vienmērīgi izklāj to pa visu pannu.
- Cep 25-28 minūtes. Ļauj pilnībā atdzist.
- Tikmēr, sagatavo glazūru. Mazā pannā, uz vidējas uguns silda saldo krējumu, pievieno šokolādes gabaliņus. Kārtīgi samaisa.
- Bļodā sakuļ krēmsieru un cukuru. Pievieno šķipsniņu sāls. Ar šo masu pārklāj braunijus.
- Pirms pasniegšanas, pārklāj braunijus ar šokolādes glazūru.