Recepte
Sastāvdaļas:
- 4 vistas krūtiņas filejas
- melnie pipari
- 2 olas
- 80 g parmezāna siera
- 30 g mocarella
- 50 g provolone siera
- 100 g rīvmaizes
- 2 ēdamkarotes miltu
- 115 g tomātu mērces
- baziliks
- olīveļļa
Sagatavošanas laiks : 25 min Gatavošanas laiks : 20 min Gatavs : 60 min
Gatavošana:
- Vistas filejām pievieno sāli un piparus, uzkuļ 2 olas.
- Bļodā liek rīvmaizi un pievieno 50 g parmezāna sieru.
- Vistas izviļā miltos, tad olā un tad rīvmaizes un siera maisījumā.
- Smalki sagriež mocarellu, provelonu, parmazāna sieru.
- Uz vidēji lielas uguns liek pannu, tajā ielej olīveļļu un liek sagatavotu vistas fileju.
- Vistu apcep no abām pusēm, līdz tā ir zeltaini brūna
- Viztu noņem no pannas un tai uzsmērē tomātu mērci.
- Uz tomātu mērces uzbirdina mocarellas, provolone un parmezāna siera gabaliņus, kā arī bazaliku. Uzpilina nedaudz olīveļļas.
- Vistu liek cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm 200°
Uzturvērtība vienā porcijā :
471 kalorijas, 24,9 g tauku, 24,8 g ogļhidrātu, 42,1 g proteīna, 2 g cukurs, 187 mg holesterīns, 840 mg nātrijs.