Recepte
Sastāvdaļas :
- 2-3 vistas filejas
- Kartupeļu ciete
- sojas mērce
- sagriezts sīpols
- Spilvas saldskābā mērce ar ananasu
- medus
- augu eļļa
Sagatavošanas laiks : 20 min Gatavošanas laiks : 15 min Gatavs : 35 min
Gatavošana :
- Vistas fileju sagriež mazos gabalos. Liek bļodā un pievieno sojas mērci, nedaudz kartupeļu cieti. Samaisa, līdz visi gabaliņi ir noklāti ar cieti. Atstāj pāris minūtes.
- Pannā lej lielu daudzumu eļļas, pa vienam vistas gabaliņam liek eļļā un fritē, līdz gaļa zeltani brūna. Tad to liek sietiņā.
- No pannas nolej lieko eļļas daudzumu un cep sagriezto sīpolu. Kad tas ir zeltaini brūns, pievieno spilvas saldskābo mērci. Tad pievieno 1 ēdamkaroti medus.
- Kad mērce sāk burbuļot, tai pievieno gaļu. Nedaudz silda uz mazas uguns un tad liek traukā.
- Pasniedz ar rīsiem vai kuskusu.
Uzturvērtība vienā porcijā :
522 kalorijas, 18,4 g tauku, 56,2 g ogļhidrātu, 59,2 g proteīna, 160 mg holesterīns, 759 mg nātrijs.