Recepte
Klasiska un viegli pagatavojama zupa – ideāla vēsam laikam.
Pagatavošanas laiks: 40 minūtes
6 porcijas
Sarežģītība: viegli
Nepieciešams:
- 2 tējkarotes sviesta
- 1 glāze sagrieztas selerijas
- 1 glāze sagrieztu burkānu
- ½ glāzes sakapātu sīpolu
- ½ tējkarotes timiāna
- 1 tējkarote garšvielas vistai
- 400 ml vistas buljona
- 250 g olu nūdeļu
- 3 vistas krūtiņas, novārītas
- Pētersīļi
Pagatavošana:
- Lielā katlā izkausē sviestu.
- Pievieno seleriju, burkānus un sīpolus, sautē 5 – 10 minūtes.
- Pievieno timiānu, garšvielas vistai un vistas buljonu.
- Visa apmaisa un vāra, līdz sāk burbuļot.
- Pievieno nūdeles un vistu, vāra uz mazas uguns aptuveni 20 minūtes.
- Pasniedz, uzberot pētersīļus.